EU e-Privacy Directive

We zijn ontzettend blij om jullie, in primeur, bijzonder groot nieuws te kunnen melden. Een grote groep actieve TW-leden heeft zich geëngageerd om het bestuur van onze club te komen versterken. De laatste jaren viel de druk van de organisatie van onze club op te weinig schouders. Daar komt dus verandering in en je zult er zelf vrij snel het één en ander van merken! Het bestaande bestuur wordt aangevuld met:
  • vertegenwoordigsters uit de vrouwenploeg (Kelly Salu, Sofie Briers, Evlien en Liesbeth Broos)
  • vertegenwoordigers van A- en B- en ploeg & reserven (Willem Deboutte, Ruben Wens, Jeroen Decoster, Dierderik Putseys, Bram Aerts, Stijn Swinnen, Sebastiaan Lemmens en Jens Keustermans)
  • toppers die nu al de kantine draaiende hielden (Kathleen Veltens en Jef Verrengen)
  • vertegenwoordigers uit onze jeugdopleiding. (Melissa Aerts, Sofie Briers, Jens Keustermans en Stijn Swinnen)
  • een feestmeester (Tom Cerpentier). Wat Tom allemaal in zijn 'koppeke' zitten heeft, zullen jullie zeer snel merken.
  • een ouder van onze jeugdspelers (Kris Aerts)
  • blijvers: Peter Deboutte en Frank Decoster. Bert wil het wat rustiger aan doen maar blijft wel sterk betrokken bij de dames.

We hopen om nog een paar extra gemotiveerde ouders van jeugdspelers mee aan boord te krijgen. Zij zijn immers de belangrijke vinger aan de pols om te weten wat er leeft bij onze jeugd. Als jij er mee wilt voor gaan, mail dan gewoon naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat iets weten aan Melissa Aerts, Stijn Swinnen of Nico Adriaens. Binnenkort kun je op onze facebookpagina en op onze website de taakverdeling terugvinden. Zo weet je meteen wie je voor bepaalde zaken kunt aanspreken.

Ennnnn....we kunnen ook met trots aankondigen dat we zowaar opnieuw een échte voorzitter hebben die TW op sleeptouw wil nemen en deze toffe bende mee zal begeleiden. Hans Vos is oorspronkelijk een echte Tielt-Wingenaar met een verleden bij SJV Motbroek. Privé staat hij aan het hoofd van een bloeiend consultancybedrijf HAVO Consulting (www.havoconsulting.be).

Naast een sterke bestuursploeg is het sportief-inhoudelijke natuurlijk minstens even belangrijk. We hebben werk gemaakt van een nieuw sportief plan dat in de toekomst als leidraad zal dienen voor onze volledige sportieve werking van jeugd tot en met senioren.

Om onze trainers, de ploegen en hun omkadering in het sportief verhaal te ondersteunen, hebben we drie coördinatoren gevraagd om deze belangrijke taak op zich te nemen. We zijn dan ook maar wat blij dat ze deze uitdaging hebben aanvaard:

  • onderbouw: Melissa Aerts
  • middenbouw: Stijn Swinnnen
  • bovenbouw: Nico Adriaens

Alle jeugdspelers, jeugdtrainers, ouders... zullen binnenkort kunnen kennismaken met het vernieuwd sportief plan en onze geüpgradede sportieve werking. Over het hoe, wie, wat & wanneer verneem je hier later meer.

We denken dat hiermee het huiswerk van de club voor de korte en de middellange termijn gemaakt is en dat we door keihard samen te werken kunnen vooruituitkijken naar een mooie sportieve voetbaltoekomst in onze gemeente.

Tot binnenkort ergens op en rond de voetbalterreinen.

Het vernieuwde TW3000-bestuur